Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petram - 04-05-2011 19:53:54
Huishouden & Energie

Overstappen naar rwe

Met alle respect this al erg genoeg dat essent zijn naam bedoelt met enexis.jammer had heel graag de overstap gemaakt.aangezien rwe de fout niet erkent en ik vroeger als grootverbruiker bij essent veel minder verbruikte met meer stroom zegt eigenlijk genoeg.dat ik dit niet eerder ontdekt heb is dat ik vroeger essent en nutsbedrijven had en dat de rekening nu samen is aangezien ik altijd vrij hoog met gas zat heb ik nooit opgelet bij de electriciteit en dacht ik daadwerkelijk dat het van de gas was maar helaas pindakaas.ik heb me ooit om laten lullen aan de deur en dit is mijn doodvonnis na bijna 4 jaar.en als u echt wilt weten wat ik in de jaren 2000 t/m 2006 heb gehad en wat er nog van over is??? dan zult u zelf ontdekken dat er echt een grote fout is.en nee u hoeft niet te bellen daar heb ik slechte ervaringen mee.kijk maar eens op het http://www.consumentenbond.nl/forum/viewforum.php?f=2=forumessent
daar staat de betreffende naam van die afsnauwende mevrouw. schreef op.
ik weet 100 % dat het verbruik niet kan kloppen dat betekent dus dat ledlampen duurder zijn dan halogeen. dat een aa+ wasmachine op kort programma meer verbruikt dan een a klasse 7 kilo wasmmachine die 1:40 uur erover doet.
dat twee combiijskasten zuiniger zijn dan 1 inbouwijskast met klein vriesvak 1.02 groot. dat een vijver goedkoper is dan geen vijver dat een aquarium met waterpomp van 50 wat minder verbruikt dan geen aquarium.dat 3 televisie minder verbruiken dan 1 televisie dat 1 droger meerdere malen per dag draaien overdag zuiniger is dan het verwijderen van een droger. dat je beter 3 vriezers kunt hebben dan geen want dat is wat rwe zegt.van alle aparaten is niets meer over maar in al die jaren moet ik steeds meer betalen nee nee niks fout mijn verbruik ja duh geef me dan maar weer dat wat ik bij essent verbruikte als ik dat zou moeten hebben bij rwe heb ik een stroomverbruik van een restaurant denk ik.
ik dacht echt een goede overstap te hebben gemaakt met rwe maar helaas ze hebben me genaaid kan wel huilen dat ik ooit zo naief geweest bendinsdag 3 mei 2011, 08:28: beste petram,

in uw bericht van 2 mei op dit forum geeft u aan dat u vragen heeft over uw verbruik.
graag wil ik telefonisch contact met u opnemen zodat ik het voor u kan uitzoeken.

indien u hier geen bezwaar tegen heeft, kunt u uw klantnummer en forumnaam mailen naar forum@essent.nl. hiermee kan ik uw contactgegevens opzoeken in onze administratie. ik of een collega neem(t) dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

alvast bedankt voor de moeite.

met vriendelijk groet,

angelique
essent medewerker