Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 04-05-2011 20:59:28
Geldzaken & Recht

Moet uitvoering testament altijd via notaris

[quote=marcel75 schreef op woensdag 4 mei 2011, 14:14]ronvo,
mee eens.

gaj,
een volmacht vervalt op het moment dat de volmachtgever overleden is. daarmee kun je dus geen rekening meer opzeggen. hetzelfde geldt ook voor een en/of rekening. bij overlijden van 1 van de rekeninghouders ben je niet meer beschikkingsbevoegd ten aanzien van de rekening en kunt hem dus, heel juridisch bekeken, ook niet meer opheffen.

welk een waanzin. ik zou niet meer beschikkingsbevoegd zijn? en ik zou zou, juridisch gezien, de rekening niet mogen opheffen? wie schrijft over opheffen. wij waren op huwelijksvoorwaarden getrouwd; het was mijn geld en het is mijn geld; dat weet de ing ook. alles wat ik wil is 1 naam op de rekening zien. morgen heb ik gesprek met directeur ing. hij bezoekt mij, ik niet hem. heb gezegd het geld eraf te halen en naar andere bank te gaan. vandaar waarschijnlijk zijn snelle afspraak. ben benieuwd hoe dit uitpakt.