Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

db
db_4826563 - 05-05-2011 17:28:58
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met mediuscard?

Ik ben zelf totaal niet enthousiast over de medius prepaid mastercard en ik heb het idee dat meer van de ervaringen op het internet intussen negatief in plaats van positief zijn. even wat argumenten op een rijtje:

- de jaarbijdrage is 39 euro per jaar, maar het eerste jaar moet je bijna het dubbele betalen omdat ze een nieuwe account voor je moeten aanmaken. een soort van opstartkosten. dit kleine feitje hebben ze ergens heel goed op hun website verstopt. het staat er wel, maar dan moet je verdomd goed zoeken.

- medius zit helemaal niet in duitsland maar de moedermaatschappij zit in gibraltar. op zich hoeft dit niets te betekenen maar bij mij gaan er dan wel waarschuwingsbelletjes rinkelen.

- meer en meer mensen betalen wel de aanmeldingskosten, maar om onduidelijke redenen wordt de medius card dan toch niet geleverd. het is dus een beetje de vraag of je je kaart ook daadwerkelijk krijgt.

- helpdesk is erbarmelijk. als je al antwoord krijgt is het inderdaad in gebrekkig nederlands en veel van de antwoorden zijn van het type makkelijk afschepen.

eerlijkheidshalve moet er ook gezegd worden dat er ook gewoon mensen zijn bij wie het allemaal prima werkt. maar ik word er niet enthousiast van. en er zijn ook veel betere alternatieven. de http://www.creditcardoverzicht.com/exacard-easybuy-prepaid-mastercard/">exacard prepaid mastercard en de http://www.aanvragencreditcard.net/moneybookers-mastercard-prepaid/">moneybookers prepaid mastercard zijn allebei betere prepaid creditcards. de moneybookers prepaid creditcard kost zelfs maar 10 euro per jaar.

hoe dan ook, mijn advies is om geen medius prepaid creditcard te nemen.