Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mengelen - 06-05-2011 13:56:47
Computers & Telefonie

Hoge rekening door smsadvies

De afgelopen periode zijn mijn rekening ook enorm hoog. mijn vriend heeft gekeken waar dit aan lag en kwam tot de conclusie dat ik enorm veel betaal aan smsdiensten. vooral de sms dienst van www.smsadvies.nl is enorm. zo betaal ik maandelijks 35 euro voor iets waar ik mezelf nooit voor aangemeld heb. op google heb ik de zoekfunctie gebruikt om meer informatie in te winnen over deze site. ik kwam echter al vrij snel op deze site en daar begonnen de alarmbellen te rinkelen.

voor zover ik in mijn rekeningen van vodafone kan kijken (t/m 12 maanden geleden) zie ik dat ik iedere maand ongeveer 35,- betaal aan deze dienst waar ik dus niks aan heb. een klein rekensommetje laat dus zien dat ik al ongeveer 420 euro kwijt ben aan deze site! wie weet is dit nog meer aangezien ik niet verder in mijn rekeningen terug kan kijken.

mijn vraag is: wat kan ik hieraan doen want dit 'grapje' wordt me toch iets te duur! ik heb me al afgemeld voor de smsdienstenfilter maar zijn er ook mogelijkheden om geld terug te zien van deze hufterpraktijken?