Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-05-2011 14:22:13
Garantie & Verzekeringen

Bestaat er een ècht goede rechts bijstand ? ?

Hi jaapje,
graag info omtrent de fbto svp.

hi grootvader,

ikzelf heb mij ooit wel eens wullen aanmelden bij de metaal bond,maar de bonds man had voor mij geen tijd en hoefde ik net terug te komen,jammer dus !

wel begrijpelijk maar tja als je lid bent van de bond is dat een prima mogenlijkheid,maar dan natuurlijk alléén voor leden.


duidelijk is wel dat bij een rechtbijstands verzekering aléén juristen zitten,maar gèèn advocaten !(persoonlijk ervaren)


àllen bedankt voor de reactie op een dergelijk "hot"topic !

misschien dat er gezamelijk er "iets" op de lange termijn aan te doen is.

bij oa. kassa en radar zijn er advocaten die zich beschikbaar stellen ,wat een mogenlijkheid kan zijn voor het uitbouwen/completeren van die inzet.

als er "vélen om vragen oid., je weet maar nooit.

ik heb zelf al een aantal keren zg. "gewinkeld" in het advocaten wereldje maar voor advocaten gelden totaal andere en zwaardere regelen

maar wellicht zou kunnen gelden; "de uitzondering bevestigd wellicht de regel "!