Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 09-05-2011 16:14:05
Geldzaken & Recht

Wat kan je doen aan een buurman die aan het gluren is?

[quote=mhofman schreef op zaterdag 7 mei 2011, 18:32].het is eigenlijk te gek voor woorden dat je hem niet zomaar een knal kan geven,hij moet het eerste toeslaan maar is verder een lafbek dus dat word hem niet. nee, het is te gek voor woorden dat u het kennelijk normaal vindt dat u de buurman een knal voor zijn harses geeft, enkel omdat hij iets doet waar u het niet mee eens bent!
[quote=nbw schreef op zondag 8 mei 2011, 02:34]iedereen gluurt dus leg het me uit nou, ik gluur niet naar mensen hoor. als ik langs een huis loop waar fel licht is in de woonkamer kijk ik naar binnen ja. maar ik ga niet half in bosjes kruipen om te kijken wat de buurvrouw doet. zal me een rotzorg zijn namelijk.