Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

enrique
enrique - 10-05-2011 12:06:24
Voeding & Gezondheid

Pakje niet afgeven bij de buren

[quote=börgemeister schreef op vrijdag 6 mei 2011, 05:48]tpg post is al geruime tijd tnt post en wordt binnenkort omgedoopt naar een nieuwe naam (koninklijke) postnl - met de koninklijke kroon bovenop het logo.

ik begrijp überhaupt niet waarom medicatie per post moet worden verzonden, ga naar de apotheek om daar de mediacatie op te halen.

heeft u die apotheek, die agressief telefonisch patiënten wierf, waar veel om te doen over is geweest?



soms kom ik bij de apotheek en hebben ze een speciaal medicijn net niet meer op vooraad. ze vragen dan (als service) zal ik het straks laten bezorgen? je hoeft dan niet weer terug te komen. bij een goede apotheek een normale gang van zaken. en dan is tnt niet de schuldige maar de bezorger van de apotheek, en daarom is er ook geen briefje achtergelaten.