Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 10-05-2011 14:30:15
Computers & Telefonie

Automatiese incasso

[quote=rizzo schreef op dinsdag 10 mei 2011, 14:01]beste kassa, ben ik verplicht om een automatiese incasso toe te staan? mijn internet provider ziggo eist dat namelijk van mij. volgens hun ben ik dat verplicht, anders loopt mijn betaling vertraging op. nu betaal ik maandelijks op tijd, echter volgens ziggo moet dat via een automatiese incasso of ze sluiten mij af. help???

denk dat je dit verkeerd begrepen hebt of dat je te laat de overschrijving doet. verwerken van betalingen heeft even tijd nodig, dus op de 30e overschrijven als het op de 1e moet binnen zijn, is te laat.

bovendien kun je bij ziggo ook gebruik maken van 'digitale nota', er wordt dan niet aut. geïncasseerd, maar je moet er wel zelf aan denken op tijd de nota te accorderen.