Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 10-05-2011 20:13:00
Voeding & Gezondheid

Pakje niet afgeven bij de buren

Wij zijn afhankelijk van een wao inkomen (dus zonder werk)
door dagelijks hand en spandienstjes te doen in de buurt hebben we niet het gevoel helemaal nutteloos en profiteur te zijn zoals sommige mensen wel beweren.

daar is gaandeweg ook het ontvangen van pakjes voor mensen die overdag aan het werk zijn bij gekomen.
mensen weten van ons dat het wel goed is. en als men het niet vertrouwd dan is het hun probleem, dan moeten ze zelf naar het postkantoor of een ander afhaaladres 8 km verderop. het is aan mensen hun eigen keus wat ze willen doen. het maakt me verder niets uit, wat er gisteren bij ons in de gang stond, dat ben ik vandaag allang weer vergeten. tja, en als de leverancier er zelf geen pakpapier ter discretie om een doos met een tosti wafelijzer doet, dat is mij toch niet aan te schrijven?
ik zie het zo: het bespaart de bezorger tijd, het spaart energie/ benzine wanneer het in één rit kan. ook weer beter voor het milieu. de mensen hebben hun spullen eerder en hoeven er niet apart achteraan.