Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-05-2011 11:42:06
Voeding & Gezondheid

Gevoelige tanden na een week gebruik vernieuwde aquafresh extreme clean whitening

@vliegenderob
een lekker schoon gevoel voor mij is dat ik geen plak meer voel en mijn kiezen helemaal glad aanvoelen. dat kan ik voelen sinds mijn beugel 15 jaar geleden was verwijderd. daarbij moet ik in ieder geval nog minstens een uur de frisse smaak van de tandpasta proeven, zonder mondwater of iets dergelijks te hoeven gebruiken. vooral onder de tong.
dit was wel het geval met de oude versie van aquafresh extreme clean whitening, die ik zeker 5 jaar heb gebruikt. en het deed zijn naam toen ook echt eer aan; daar kreeg ik wel een extreme clean gevoel van.

@bassie16
"extreme" sloeg op "clean" en toevallig was de whitening variant iets extreme cleaner dan de gewone, dus daarom gebruikte ik dit, niet zozeer vanwege het feit dat er "whitening" op stond.
maar misschien dat ze bij de ontwikkeling van de nieuwe variant wel de focus op "whitening" hebben gelegd en niet meer op "extreme clean". en dat er dus inderdaad bestanddelen inzitten nu waardoor mijn glazuur dunner werd.

@alle anderen
bedankt voor jullie reacties.
de klacht is gelukkig wel iets minder geworden. misschien dat ik in het begin het schone gevoel probeerde te krijgen door harder te poesten ofzo en dat ik daardoor (misschien gecombineerd met aggressieve bestanddelen?) de klachten kreeg.

ik heb trouwens wel heel netjes antwoord gekregen op mijn klacht van glaxosmithkline en heb een formulier voor bijwerkingen toegestuurd gekregen.

maar ik weet nu nog steeds niet of ik nu de enige ben met dit probleem.
en ik denk dat ik toch maar overstap op een andere tandpasta.