Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jaapje_1
jaapje_1 - 12-05-2011 08:55:41
Geldzaken & Recht

Incasso oplichting

Angelique,

erg vervelend voor je maar jij bent als verzender aansprakelijk voor de zending totdat de ontvanger deze ontvangen heeft. jij moet kunnen aantonen dat de ontvanger de zending ontvangen heeft en als jij zelf de trace code niet meer hebt wordt dat een heel lastig verhaal.
het blijft wel opmerkelijk dat je de aanmaningen nooit ontvangen hebt. de buitenrechtelijke kosten zijn uit mijn hoofd wel aan de hoge kant, dit mag maar een bepaald percentage zijn van de hoofdsom. de rente is ook te hoog, dit is het bedrag over de hoofdsom voor een heel jaar en dat is na het onstaan van de vordering nog niet voorbij.
neem in iedergeval even contact op met het bedrijf dat er wat mis gegaan is, die 49 euro zal je sowieso moeten betalen de rest kan je alleen maar damage control op uitvoeren.