Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 13-05-2011 13:00:50
Huishouden & Energie

Aanbieding "blokker"

Mijn ervaringen met speciale aanbiedingen:

blokker ijmuiden: geen negatieve ervaringen tot nu toe. meestal voldoende voorraad.

kruidvat (inzake lego ~ vestiging in ijmuiden): op de ochtend van de 1e dag (van de geldigheidsduur van de aanbieding) is de lego al op. ... " kom over een paar dagen maar terug". ook dan is er niets aan lego dat in de aanbieding is.
"men zegt" dat het winkelpersoneel zelf die lego koopt zodat het artikel niet in de winkel ter verkoop wordt aangeboden. het lijkt er inderdaad op dat dat zo gebeurt.

ah ijmuiden (aanbieding dvd's ~ al een tijdje terug):
op de eerste dag al zijn er geen dvd's meer die met airmiles met grote korting konden worden verkocht. ik zou een telefoontje krijgen als ze er wel zijn... nooit een telefoontje gehad. een paar dagen later vroeg ik in de winkel of de dvd's al zijn aangekomen. ze zijn uitverkocht meneer... een week later bleken ze opeens wel in de winkel te zijn maar toen was de aanbieding niet meer geldig.
ik werd gewoonweg in de maling genomen.

maar deze vorm van feitelijke oplichting is volgens mij geen uitzondering ~ dit zal in vele winkels wel zo gaan. maar als ik op die manier wordt behandeld ziet men mij niet of niet zo snel meer terug.