Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atenias
atenias - 13-05-2011 15:27:32
Vrije tijd & Tuin

Aansprakelijkheid

Bij moviepark oberhausen hebben ze een simpel systeem om dit te voorkomen. er staan twee kasten bij de achtbaan, voor elke trein een. de kasten hebben gordijntjes. als je in trein a gaat zitten, dan stop je je tas in kast a. vervolgens stap je in. nadat iedereen van de trein de tas in de kast heeft gestopt gaat het gordijntje dicht. je hebt in je wagon uiteraard volledig zicht op dit gebeuren. de trein start. als trein b aankomt, dan wordt het gordijntje van kast b open gemaakt. eerst gaan de mensen eruit en pas als iedereen zijn tas heeft gepakt en weg is, mogen de nieuwe mensen hun tas in de kast stoppen en instappen. en het gaat dus zo door.

natuurlijk is het niet 100% waterdicht, maar omdat het gordijntje pas open gaat wanneer je trein is gearriveerd, heb je meer zekerheid. mensen van trein a kunnen dan moeilijker bij de spullen van de mensen van trein b komen. en omdat je in trein a gelijktijdig met iedereen eruitstapt, zul je de dief van dezelfde trein goed moeten zien.