Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-05-2011 15:56:13
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Rjw schreef op vrijdag 13 mei 2011, 15:36: bianca31 schreef op dinsdag 8 feb 2011, 13:05: rjw schreef op dinsdag 8 feb 2011, 12:32: hoe weet je dat die auto's van de mensen zijn die een voedselpakket krijgen? misschien is het wel gewoon een behulpzame buurman. beetje makkelijk om te oordelen zonder de details te weten.

mensen met een normale baan kunnen niet de duurste van de duurste auto's betalen. het zijn allemaal mensen die zwart werken naast hun uitkering (zoals mensen met een wietplantage). begrijpelijk dat ze er iets bij willen verdienen, maar die mensen maken het wel kapot voor de eerlijke mensen.

tuurlijk, er staan alleen maar a8's e.d. voor de deur. allemaal wiettelers. het is ongezond om zo vol met vooroordelen over andere te zitten.

en als het echt is wat je zegt te zien, dan moet je aangifte doen.

als je weet dat die mensen in de bijstand zitten en ze rijden in een audi of mercedes dan weet je dat ze er iets bij doen. ik heb vaak genoeg gezien dat de politie een wietplantage heeft opgerold bij die mensen. dit zijn heus geen vooroordelen, jij hebt zeker nog nooit in de bijstand gezeten. ik heb een keer aangifte gedaan tegen een van die mensen en toen hebben ze mijn auto vernield.denk je nu werkelijk dat ik mijn leven op het spel ga zetten voor die zwartwerkers.