Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petram - 14-05-2011 19:14:45
Huishouden & Energie

Overstappen naar rwe

[quote=nbw schreef op donderdag 5 mei 2011, 02:46]goh dankzij rwe een kluizenaarsleven hebben en het geld is op. en medewerkers hier die maar al te graag willen helpen van de concurrent. heb ooit een discussie gestart over vervuiling op deze site. maakt verder niet uit. verbaas me over 1 ding. als de vraagsteller zo diep in de problemen zit dankzij rwe hoe is het dan mogelijk dat de vraag gesteld wordt. immers of je hebt een abonnement of je koopt toegang. beide kost geld hier een vraag te kunnen stellen.
nou ja het is al erg genoeg dat ik drie jaar vast bij ze heb gehad zonder dat ik argwaan had.totdat ik heel veel moest bij betalen en toen zeiden ze dat het klopte.
toen ik de drie jaar bijna erop had zitten werd ik gebeld dat ikniet meer kon overstappen dus weer 1 jaar eraan vast.
en nu ben ik bijna ervan af alleen weet ik niet hoe ze de zooi nu gaan berekenen.heb ook al gevraagt voor een digitale meter maar enexis werkt op geen enkele manier mee.en ik weet niet welke energiemaatschappij nog te vertrouwen is met de dubbele meter.
dus wat je allemaal zegt?weet niet waar het op slaat want als je een inkomen hebt van 1450 euro netto en je moet 250 euro voor gas en electra betalen en de zorg eraf dan weet je wat je nog over hebt en ik vertel je dat is bar weinig