Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 15-05-2011 12:04:22
Huishouden & Energie

Aanbieding "blokker"

[quote=nora schreef op zondag 15 mei 2011, 10:26][quote=brui0929 schreef op zaterdag 14 mei 2011, 11:35]als u die aanbieding hebben wil en hij is uitverkocht dan kunt u hem alsnog kopen de winkel bestel dan het artikel en belt u dan op en u kunt het kopen voor die prijs die in de folder staat. alleen in de week dat die aanbieding geldt gaat u een week later dan betaald u de normale prijs.

beter lezen...dat geeft u deze reactie niet.

mijn plaatselijke blokker heeft de kussens besteld en minstens 4 weken sonden ze op bestelling (met mijn bestelling, de bestelling van meerdere klanten).
mij werd de lijst getoond. en toen ik vorige week het antwoord van blokker nederland liet lezen aan blokker alhier, waren zij onaangenaam verrast!!

ik denk dat het voor het personeel in de winkels die deze verkoopmethode toepassen ook echt niet prettig is om -tig keer per dag nee te moeten verkopen. het winkelpersoneel is niet verantwoordelijk voor het beleid dat op kantoor wordt bedacht maar mogen wel alle boze, teleurgestelde klanten te woord staan.

bij de aldi hadden/hebben ze 1x per jaar een naaimachine in de aanbieding, een paar jaar terug wilde ik die graag kopen en toevallig was ik dinsdagmiddag laat nog in de winkel toen ze deze al aan het neerzetten waren maar ze werden pas op woensdagochtend verkocht helaas ;-) ik vroeg hoeveel ze er hadden binnen gekregen en het antwoord was 26 stuks! dus ik woensdagochtend om half 9 naar de aldi die om 9 uur open ging en toen stonden er al een stuk of 15 vrouwen voor mij. enfin toen de winkel openging iedereen hollen en terwijl ik met het door mij bemachtigde exemplaar in de rij bij de kassa stond zag ik hoe de laatste 3 voordat ik afgerekend had ook weg gingen. in een kleine 10 minuten waren ze allemaal weg. als je het weet kan je er rekening mee houden en met wat geluk zo een koopje binnen halen maar ik blijf het een onfatsoenlijke manier van zaken doen vinden dus diegene die van dit soort winkelbedrijven hier zit kan me nu weer een rood duimpje geven :-))))))

groetjes,
enigma.