Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 16-05-2011 14:55:21
Huishouden & Energie

Aanbieding "blokker"

Heel veel winkels krijgen de artikelen die in de folder staan niet eens binnen. ik heb zelf een tijdje in een drogisterij gewerkt. zeker de helft van wat er in de folder stond kwam niet binnen, van de andere helft kregen we hooguit 6 stuks. zat er iets bij dat het personeel kon gebruiken dan was dat ook op voordat de winkel open ging.

helemaal mee eens dat het zeer irritant is. een pak luiers van een bekend merk op de voorkant van de folder voor een zacht prijsje betekende een hele week lang mensen afschepen met smoesjes. dit was ik al heel snel zo zat dat ik de klanten eerlijk vertelde dat we maximaal 6 stuks van een aanbieding binnenkregen. eenmalig dus later in de week nogmaals langskomen had ook geen zin.

ik vrees dat dit nog steeds zo werkt.