Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mel41 - 20-05-2011 16:25:03
Geldzaken & Recht

Wat te doen tegen fiad incasso?

Mijn man is 4 jaar terug ook in het verkoop praatje getrapt van kinderfun.
we kregen elke keer een hoop rotzooi toegestuurd dat al zo oud was dat het niet eens meer te installeren was op onze pc.
ik heb toen schriftelijk opgezegt en heb nooit een antwoord terug gehad.
na een tijdje kreeg ik een aanmaning over een bedrag van 23,85 . ik heb netjes gebelt maar kreeg een antwoord apparaat en werd ook niet terug gebeld.
na een lange tijd was het bedrag verhoogt naar 68,51 en heb ik toch maar netjes betaald.(dom).
nu heb ik al sinds een paar jaar een conflict met fiad incasso's zij willen van mij een bedrag van 259,74 incasseren.
in 2010 heb ik een persoonlijk bezoek gehad van meneer jan havekamp hij heeft me op alle manieren gedreigt aan de deur dat ik moest betalen.
hij zei dat ik niks meer van doen had met kinderfun en dat dat was afgehandelt alleen moest ik de incassokosten betalen.
nu krijg ik vandaag 20 mei 2011 weer een brief met een bedreiging dat ik het gevorderde bedrag van 259,74 moet betalen binnen 48 uur anders start hij een gerechtelijke procedure en dat dit namens kinderfunn bv te mill is.
wat moet ik doen en wat kan ik doen. want kinderfun heeft zijn betaling allang gehad.