Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-05-2011 23:41:09
Huishouden & Energie

Vraag broodbakmachine

Johanja133 schreef op zondag 22 mei 2011, 23:17: hallo,

itijdens het starten van het programma doet de kneedhaak zijn werk niet , gevolg na 3 uur brood bakken onststaat er echter alleen maar meel en wat geworden korst.


hm.. mijn broodbakmachine (van de lidl) deed na 2 jaar en 2 maanden (van de 3 yr garantie) ook niets meer.. nou ja - de kneedhaken dan.. de rest wel.. weet niet wat er mis was (op de reparatie bon stond "aandrijfwerk hersteld") - en tsja.. dat daar wat mis mee was had ik zelf ook al bedacht. maar waar ik eigenlijk heen wil - blijkbaar is dit (in elk geval in mijn geval, al zegt dat misschien niet veel) toch nog redelijk cost-effective te repareren.. werkbaar genoeg om dat nog onder garantie te doen zonder e.e.a. total-loss te verklaren... dus als je nog garantie hebt? probeer het eens..