Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ulyssa
ulyssa - 24-05-2011 13:18:48
Auto & Vervoer

Rijbewijs, pasfoto, identiteit.

Ik had 2 jaar terug eenzelfde probleem. de eerste zaak waar ik kwam wilde geen foto's met bril maken...'die keuren ze hier bij de gemeente(loon op zand) toch allemaal af'.
ik ging naar huis met een stel foto's waar ik 1. niet op leek en 2. die veel te rood waren (het leek wel of ik uren in de vrieskou had gestaan).
toen ben ik hier naar een fotozaak gegaan die voor hetzelfde geld foto's met bril maakte en die werden geaccepteerd (hij vertelde dat zijn brilfoto's bijna altijd werden goedgekeurd). ik ben bang dat uw fotograaf net als degene waar ik het eerste ben geweest, geen foto's kan maken waar de bril goed op staat (geen reflectie) en dat de opstelling van de apparatuur niet goed is.
maar ja, moet je eigenlijk ook geen pasfoto's laten maken bij een winkel die het er maar bij doet, zoals ik....