Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
nelvanr - 24-05-2011 13:35:23
Auto & Vervoer

Rijbewijs, pasfoto, identiteit.

Ik heb onlangs ook mijn i.d kaart moeten vervangen,en dus ook foto,s laten maken.
ik heb gevraagd aan onze fotograaf,waarom dat zo is ,zei vertelde dat als je mee kleurende glazen hebt eerst moet wachten tot ze weer normaal zijn en ten tweede dat als je een kleine bril draagt je ogen niet goed te zien kunnen zijn en ten derde dat als de glazen te dik zijn je ogen weer te groot erop staan en soms met het flits licht van een camera.
nu was het bij mij geen van deze problemen maar ik begrijp wel dat het lastig is en je soms dus andere foto,s moet laten maken.
ik heb al eens voorgesteld hier bij de gemeent om er iemand neer te zetten die daar dan op dat moment de foto,s maakt als je ze nodig hebt voor een pas of rijbewijs oid. kunnen ze ze nooit meer afkeuren ,alleen ben ik dan bang dat we ernog meer voor moeten betalen dan nu het geval is.