Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hanedorp
hanedorp - 24-05-2011 20:46:57
Auto & Vervoer

Rijbewijs, pasfoto, identiteit.

vijf jaar geleden moest mijn rijbewijs verlengd worden en het begon al bij de fotograaf. ik moest mijn bril afzetten met als gevolg een onherkenbaar iemand op de pasfoto. draag een bril sinds 1958.
de fotograaf had pasfoto's van zichzelf met een bandage om zijn hoofd en op mijn vraag of deze foto wel was geaccepteerd op het stadhuis was zijn antwoord - ja - dit is mijn image. tijdens de discussie over wel/geen bril op de pasfoto werden er foto's van een mevrouw met hoofddoek gemaakt en dit is wel toegestaan. pure discriminatie. ben in maart weer aan de beurt voor het vernieuwen van mijn rijbewijs en ik begrijp uit de reacties,dat er is nog niets veranderd is.
eigenlijk pikken wij te veel en zouden er kamervragen moeten komen over deze vorm van discriminatie.