Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-05-2011 08:59:02
Winkels & Webshops

Onderlinge prijsverschillen albert heijn

Nbw schreef op woensdag 25 mei 2011, 02:39: prijsverschillen zijn wel te verklaren hoor. sommige ah winkels zijn van franchisehouders. die voeren als het ware het complete ah-concept incluis alle geadverteerde annbiedingen en acties. maar niet op andere producten.

en tp is veel te goed gelovig in deze. het is namelijk echt zo dat per wijk(postcode) wordt gekeken door grote bedrijven naar behoeftes/kansen en risico's .daar hebben ze commerciele specialisten voor in dienst en dat verdient zich dik terug.
en dat deze postcode discriminatie bestaat is allang geen geheim meer en door simpele tests aangetoond. verzekeraars berekenen premies anders als je in volksbuurt woont of in villawijk met exact dezelde basisgegevens enkel op basis van opgegeven postcode. en tp mag raden wie meer premie moet betalen.

kan me dus heel goed voorstellen dat ah ook zo slm is als grootmacht te bedenken dat een villawijk eerder bevoorraad wordt met betere producten dan een ah in een volksbuurt met mindere kwaliteit en andere prijzen. het gaat enkel om geld maken waar het kan.





daar ben en blijf ik het niet mee eens zijn. wel als u zou zeggen dat in de volksbuurt minder dure dingen worden verkocht, zoals luxe vissoorten o.i.d. maar ik geloof nooit dat de kwaliteit persé minder is in volkswijk. dan zou men nog meer moeten sorteren of wie, wat, waar en dan gaat dat kostenplaatje ook weer omhoog. ik geloof dit niet. andere artikelen, ja, minder goede voeding, nee.