Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zathros
zathros - 27-05-2011 13:09:20
Elektronica & TV

Digitale tv en dat soort zaken

Ik heb recentelijk zo'n ci module bij kpn digitenne besteld voor de slaapkamer en de tv had ik al bij een pc speciaal zaak gekocht met die ci mogelijkheid open te houden om de ci te kunnen gebruiken. zo hoefde ik geen kabels te trekken en geen extra ontvanger neer te zetten zodat ik de tv aan de muur kon hangen.

ik moet zeggen dat het tot nu toe prima werkt, de installatie was een makkie.
ik heb overigens niet de originele digitenne antenne er bij in gebruik genomen aangezien die een extra voeding nodig heeft(actieve antenne) zodat ik nu met 1 stroom snoertje klaar was.
i.p.v. die antenne heb ik een goede passieve antenne bij die zelfde speciaalzaak gekocht en op de draagbeugel voor de tv gemonteerd.

logisch want ik heb het genomen om juist geen kabelsalade te hebben.

de ci module is een soort van pci insteekkaartje voor een laptop(pcm/cia) daar stop je de chipkaart in die je anders in de losse ontvanger of recorder zou doen.
het geeft wel een hoop ruimte terug op deze manier.