Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 27-05-2011 15:38:56
Computers & Telefonie

Borg betalen upc modem

Aan mof

er is al eerder (door anderen) aangegeven dat de/het modem niet zo oud is als u schrijft! het gaat om een modem van twee jaar of iets ouder.

en over borg: ik ben het niet met u eens dat hier sprake is van borg - het gaat niet om borg maar om een andere soort zekerheidsstelling en wel achteraf en dat noemt met bij upc borg. en u gaat daarin mee.
kijk eens naar mijn eerdere bijdrage aan de discussie.

en er zijn mensen die denken dat de/het modem gratis is maar dat is geenszins het geval ~ het is natuurlijk een lokkertje. de kosten ervan wordrn gewoon in rekening gebracht in de maandelijkse termijn als onderdeel van de administratiekosten of zoiets. en na 4 jaar -of iets in die richting- is het apparaat geheel afbetaald. en na afloop van het contract moet het tóch worden teruggestuurd.....
ik denk dat het veel handiger is om zelf een modem te kopen maar dan moeten alle providers(lees: profiteurs) eenzelfde apparaat gaan gebruiken! dat lijkt me het beste.