Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reacteur
reacteur - 30-05-2011 08:27:17
Elektronica & TV

Digitale tv en dat soort zaken

@ terpstra,
zelf heb ik geen schotel, maar ik heb sterk de indruk dat deze manier van tv kijken heel sterk afhankelijk is van het weer, zoals sneeuwval, onweer etc.
en... als ik zo om mij heen kijk is er al genoeg schotelvervuiling aan de gebouwen. 't is al een hele wirwar aan scheve en rechte of hangende schotels, ouwe verroeste, vierkante en ronde, noem maar op,, diverse maten en soorten.
dit kan dus nooit een goed alternatief zijn.
canal digital is trouwens ook zeker niet niet de goedkoopste.

@ dakloos,
we leven tegenwoordig willens en wetens in een wereld vol keuzes, surf zelf eens rond en zoek de meest geschikte provider. in een forum als dit ga je enkel uit van wat anderen zeggen en dat is ook lang niet altijd de beste keuze. ieder komt op voor zijn eigen provider, maar weten niet wat andere providers hebben te bieden. sommige zijn goedkoop, maar zijn als helpdesk onbereikbaar, of zijn de facturen onbegrijpelijk. er is altijd wel wat te overwegen.
neem hierin zelf het initiatief.