Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 30-05-2011 13:20:22
Elektronica & TV

Digitale tv en dat soort zaken

[quote=theodorusgcm schreef op maandag 30 mei 2011, 13:03]het is verbazingwekkend dat klanten van ziggo de chantage van deze provider pikken. de "anologe" klanten, waaronder ik, worden maar liefst 5 zenders ontnomen, zonder prijsverlaging!!! als zij niet overschakelen op digitaal.
gezien dit soort manieren vertrouw ik de van kruiperigheid druipende aanbiedingen voor geen cent. uiteindelijk zal het hele analoge pakket wel verdwijnen en de digitale pakketten vervolgens in prijs verhoogt.
de "geachte" klanten worden als simpele klootzakken beschouwd en van, onder andere, de banken heeft ziggo wel begrepen dat je dat straffeloos kan doen.
ik raad een ieder aan met de buurman de praten om zodoende het signaal op een of andere manier te delen. voor technische suggesties daar omtrent houd ik me zeer aanbevolen. ziggo kan mn rug op.


uiteindelijk gaat niet alleen ziggo digitaal maar iedere aanbieder en heb je toch aanpassingen nodig. en ja, ik ben inderdaad (verdorrie) bbc kwijt. maar ik kan toch niet winnen van die groot mogols, dus heb ik inderdaad dat kastje maar alvast aangeschaft. blijkt volgend jaar wel of ik ben beduvelt qua prijs of er juist goed aan heb gedaan; dat is afwachten.