Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 30-05-2011 15:01:11
Elektronica & TV

Digitale tv en dat soort zaken

[quote=theodorusgcm schreef op maandag 30 mei 2011, 13:03]het is verbazingwekkend dat klanten van ziggo de chantage van deze provider pikken. de "anologe" klanten, waaronder ik, worden maar liefst 5 zenders ontnomen, zonder prijsverlaging!!! als zij niet overschakelen op digitaal.
gezien dit soort manieren vertrouw ik de van kruiperigheid druipende aanbiedingen voor geen cent. uiteindelijk zal het hele analoge pakket wel verdwijnen en de digitale pakketten vervolgens in prijs verhoogt.
de "geachte" klanten worden als simpele klootzakken beschouwd en van, onder andere, de banken heeft ziggo wel begrepen dat je dat straffeloos kan doen.
ik raad een ieder aan met de buurman de praten om zodoende het signaal op een of andere manier te delen. voor technische suggesties daar omtrent houd ik me zeer aanbevolen. ziggo kan mn rug op.


note: dit bericht geeft niet noodzakelijkerwijze mijn mening weer, het dient alleen voor wat tegengas.

of - om e.e.a. even wat te nuanceren, het is toch te gek voor woorden dat een *minderheid* van de klanten die technisch gezien nog in de middeleeuwen leven de *meerderheid* van de klanten (die wel in de 21 eeuw leven) *veel* kanalen wil ontzeggen doordat ze 5 volledige analoge kanalen willen claimen dan wel niet vrijgeven??

(whoops.. even een rots vinden om me onder te verstoppen)

sorry - maar de techniek gaat door.. je gaat toch ook niet klagen dat lang niet alle muziek die uitgebracht is niet op schellak 78 toeren platen meer te krijgen is? of misschien iets dichter bij huis dat niet alles ( . . . ) meer op mc te kopen is?) (of dat vcc cassettes niet gebruikt werden hoewel men toch over de gehele linie overtuigd was van de betere kwaliteit (en het enduser gemak) vergeleken met vhs?) of . . .

nou ja- you get the point.. ziggo staat per klantnummer 3 smartcards toe.. dus 1 keer film1 (14.95 per maand) kan je op 3 decoders kijken/opnemen.. apparaten met meerdere decoders ingebouwd (pvrs) doen dat met 1 smartcard..

qua analoge zenders: ze houden zich aan de geldende regels (en bijna altijd ook aan de adviesraad).. grofweg: als je analoog doorgeeft iets van minimaal 15 ofzo...

let wel: *als* je analoog doorgeeft.. ik gooi maar eens een willekeurige kreet als caiw (cai westland) in de discussie. (g,d&r)

dat allemaal gezegd zijnde.. ik heb hier idd 3 decoders in huis (2 sd decoders en 1 interactieve hd decoder met disk) voor de tvs.. de oude analoge harddisk/dvd recorder hangt er nog aan (en de enige reden dat die nog af en toe in gebruik is, is dat hij opnames kan editten, en leuke video-dvds met foto slideshows kan maken vanaf direct vanaf een flashkaart...) - maar dat zou ik toch niet echt missen..

het gebruik van op de pc via de ingebouwde analoge tuner af en toe tijdens het werk wat bekijken en/of met windows mediacenter opnemen - tsja.. dat zal op den duur helemaal uitgefaseerd raken... jammer, maar zeker geen onoverkomelijk probleem..