Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
monzav6 - 30-05-2011 20:14:18
Geldzaken & Recht

Tandarts weigerd klant

=atenias schreef op maandag 30 mei 2011, 19:39: het is logisch dat vaste clienten voorrang krijgen. in feite bent u een profiteur door alleen te gaan wanneer het echt nodig is. als iedereen zoals u is, dan is er nauwelijks werk voor de tandartsen.

een zorgverzekering betaalt u ook door, ook al gebruikt u het niet. dezelfde principe.

ik ben het daar niet mee eens, wat een flauwe en zeer zwakke argument om dan maar verplicht te worden gesteld om eens in het jaar een controle uit te voeren bij de tandarts omdat ie anders je eruit knikkert???
of is het zo dat hij geen extra rekening meer kan aanmaken en niks op mij verdient omdat ik de controles oversla omdat ik vind dat een tandarts altijd wel een extra behandeling vindt die niet echt nodig is maar toch doorvoerd????
mijn vrouw en kinderen gaan elk half jaar en moeten elke keer wat bijbetalen omdat de tandarts wel altijd wat vind in hun gebit, lees ook de tandartsen-forum.

het komt maar al te vaak voor dat er behandeld word door de tandarts die niet nodig zijn, maar alleen maar om zijn produkten te kunnen slijten.
ja, inderdaad heb ik nu echt geen vertrouwen meer in de tandarts omdat het op een fabriek gaat lijken.
ook een huisarts zou dit kunnen doen maar zij doen dat niet, die zijn echt heel blij als het goed met je gaat en niet langs komt.
dit is echt het tegenovergestelde, maar ik merk nu overal dat ik een gevoelige snaar raak omdat ik de beurs van de tandarts niet spek.

en ik ben nu juist geen profiteur omdat ik dus wel altijd mijn premie voor de tandarts betaal bij de zorgverlening en de jaarlijkse controles dus niet doe...
ik geloof dat je niet helemaal snapt wat wel kan en moet en wat niet.
ik laat me niet iets door de strot duwen als ik daar geen behoefte aan heb.

zoals ik u hoor en aanneem koopt u dus ook altijd in duurdere winkels omdat die er anders onder lijden ten opzichte van de goedkopere winkels??? dit is echte de omgedraaide wereld en ik vind dat u niet echt snapt wat er speeld, maar dat is mijn mening.

dus ik moet elk jaar op controle en de kans dat ie elke keer wat vindt en dan ook extra rekeningen moet gaan betalen omdat ik anders niet voldoe aan hun quota???

hierop graag een serieus antwoord want van flauwe kul daar heb ik mijn kies al vol van.

mvg john janssen