Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2011 16:30:31
Geldzaken & Recht

Debetlimiet en debetrente betaallrekening

Valerius-2 schreef op dinsdag 31 mei 2011, 15:56: de limiet voor rood staan kan dus ook in verband zijn met u inkomen.
wat de rente betreft kan het ook zo zijn dat in de rente ook administratie kosten zijn verwerkt, en die zijn voor alle leningen het zelfde.als u het fijne hiervan wilt weten neem contact op met u bank voor nadere informatie.

administratiekosten mag je geen rentekosten noemen, anders houd je de rekekninghouder voor het lapje, d.w.z. je verstrekt misleidende informatie. bovendien: de administratiekosten voor een rekening moeten verwerkt zijn in het maandelijkse bedrag dat je zonder meer voor het hebben van die rekening moet betalen; voor een privépakket bij de abn-amro is dat € 2,75 per maand. overigens wist mijn bank mij niets anders te vertellen dan dat die hogere rente voor rekeningen met een lage limiet nu eenmaal altijd al zo geregeld was.