Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 06-06-2011 13:47:35
Elektronica & TV

Garantie

Mogelijk heeft de "anker" van de motor speling waardoor deze bij te veel water gewoon geen kracht meer kan zetten of de schoepenrad heeft speling.

u kan dat controleren door de filter er uit te halen en de schoepen rad met de hand te draaien.en iets naar u toe te trekken.

voel u dat er speling in zit dan is dat meteen de klacht.

dat de monteur niets kon vinden is wel erg mogelijk u geeft zelf ook aan dat de klacht niet altijd optreed het vervangen van de pomp zou wel het minste zijn geweest wat de monteur had kunnen doen.

voor de kosten had deze het heus niet hoeven laten die zijn voor hun ongeveer € 35,- daar het toch meestal om een standaard type pomp gaat welke u ook via google kan op zoeken (merk + type nummer + afvoerpomp).

en met 5 jaar volledige garantie hebt u ook volledige garantie zonder afschrijving termijn.