Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
patdes - 07-06-2011 22:35:31
Geldzaken & Recht

Ing plusrekening naar confortrekening

Beste pardoes,

aan de naam te zien kom je vaak bij de efteling. en inderdaad sprookjes bestaan.

de hele wereld gaat gebukt onder een finacieƫle crisis en moet iedereen bezuinigen. oud postbank personeel wordt gekort op hun pensioen omdat het slecht gaat met het pensioenfonds van de voormalige postbank. maar toch wil de grote boze stiefvader hommen en riante bonus. nadat alle dwergen gingen dreigen om hun centjes niet meer bij hem in bewaring te geven heeft hij er toch vanaf gezien. nu verdiend hij goed door onze centjes te beleggen en ons er maar een heel klein deel van mee te laten profiteren.

of te wel opzeggen die rekening en kijk even op independer.nl welke bank je het beste rendement geeft voor je spaargeld, dit loopt aardig op aangezien de ing maar 2% biedt?

groeten,

patrick