Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 08-06-2011 02:47:02
Huishouden & Energie

Mieren door schuifpui

Begrijp de vraag en het probleem niet. wat is er zo bizar fout aan dat mieren ons eigen kasteel probleemloos kunnen binnendringen. en iedereen mieren in huis als ongewenste overlast zien die te goed en te kwaad bestreden moeten worden en met of chemie of huistuin oma middeltjes. eigenlijk moet je heel blij zijn als mieren je huis bezoeken. het zijn puinruimers en hebben ons mensen nog nooit kwaad gedaan . gif helpt maar even.volgend jaar zijn ze terug.en na 10 jaar gif blijven ze komen..

een betere schoonmaker kun je je niet wensen. er leven in elke huishouding tal van parasieten en ziektemakers die we niet zien of waarnemen. maar we zien mieren in ons bezit en die moeten weg want ze zijn vies.