Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-06-2011 11:45:46
Voeding & Gezondheid

Ervaring met virulite tegen koortslip?

Orgelmuts schreef op woensdag 8 jun 2011, 11:33: wilma68 schreef op dinsdag 7 jun 2011, 08:46: börgemeister schreef op dinsdag 7 jun 2011, 02:29: deentje schreef op maandag 6 jun 2011, 23:10: nou, blistex heeft mij anders nog nooit geholpen... ik heb inmiddels een vermogen uitgegeven aan tubes met zalfjes en creme's. zelfs de pillen werken bij mij niet. 59 euro en een 180-dagen-tevredenheidsgarantie vind ik een prima aanbieding. de werking is wetenschappelijk aangetoond. over de werking kan ik verder nog niets zeggen. ik ontving de virulite vanmiddag en heb hem vanavond voor het eerst gebruikt. de blaasjes waren wel al door. de pijn en het trekkende gevoel was wel meteen weg. het apparaatje ziet er wel gedegen uit. hoop later meer te kunnen delen.

je kunt ook eens bij de huisarts op visite gaan voor advies en medicatie! scheelt weer in de kosten en zelfdiagnose.

de huisarts schrijft ook zovirax en dergelijke voor, niets anders dan verkrijgbaar via de drogist! en het helpt me niets.

ik vraag wie er ervaring heeft met het bovengenoemde apparaat virulite, niet of er nog andere suggesties zijn want ik heb álles al uitgeprobeerd naar mijn idee.

nou ja, als jij €59.00 wil uitgeven en niet de moeite wil nemen om andere oplossingen door te lezen..................

ik denk toch niet dat er heel veel mensen zijn die ervaring hebben met virulite,
het kost nogal een paar centen en dat voor zo iets eenvoudigs als een koortslip.

misschien ten overvloede, maar ik gebruik het huismerk van dirx en bij mij werkt dat prima en dat kost misschien €3.00.


uiteraard lees ik de overige reacties, je weet maar nooit of er een simpele en goedkope oplossing tussen zit.
wie weet probeer ik ze - voorzover me onbekend - ook nog wel eens uit.

ik zie op zich best wat in het virulite-apparaatje, ik denk dat het best zou kunnen helpen. ik hik echter óók tegen die 59 euro aan en vraag me af of er mensen zijn die het kennen en er ervaringen mee hebben! het schijnt vrij nieuw te zijn...