Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-06-2011 12:06:59
Voeding & Gezondheid

Pijnstillers

Tdehond schreef op woensdag 8 jun 2011, 10:36: jdrie6 schreef op woensdag 8 jun 2011, 10:28: hallo,

toevallig zag ik voor een goeie 2wk terug voor het eerst de uitzending over ibuprofen.. het is al een tijdje terug dat deze was dus als eerste mijn excuses daarvoor maar het zit me toch een beetje dwars. die vrouw die de klacht daar neer gooide die ken ik namelijk. en voordat kassa dus mensen hun klachten laten doen word er niet gecheckt wat ze voor beroep hebben. deze mevrouw is namelijk (zoals zij zegt) verpleegkundige... daarbij krijg je in de opleiding een deel medicijnen... waar ook ibuprofen tussen staat. dus mijn vraag is: waarom laat kassa iemand een klacht uiten die zelf een opleiding in medicijnen heeft.

ik werk overigens bij het kruidvat en ben daar ass.drogist en vraag ten alle tijden of iemand bekend is met het gebruik van het geneesmiddel wat ze kopen. heel veel mensen willen niet eens advies omdat ze haast hebben. en de mensen die uiteindelijk wel medicijnadvies willen komen er 9 van de 10 keer achter dat ze het verkeerde product hebben.


als verpleegkundige word je geacht om de bijsluiters te kunnen begrijpen.

ik ben er voor dat nsaid's uitsluitend via de apotheek verkocht mogen worden i.v.m. de bijwerkingen.

btw het verbaast mij dat u vindt dat een verpleegkundige geen klacht m.b.t. medicatie zou mogen hebben.