Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-06-2011 14:05:23
Voeding & Gezondheid

Ervaring met virulite tegen koortslip?

Na dit alles gelezen te hebben kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat topicstarter die vraag eerder stelde als sluikreclame om het alternatieve veld weer de gelegenheid te geven om allerlei "alternatieve"middeltjes hier te promoten.

ik reageer er nu op omdat een herpesinfectie niet ongevaarlijk is met in de mildste variant die koortslip.
gordelroos is al weer wat ernstiger en bijzonder naar is de aangezichtsverlamming.
lees o.a: http://www.kno.nl/publiek/voorlichting/aangezichtsverlamming.

herpes is en blijft een virusinfectie die tijdens het gehele leven in het lichaam zit en op kan vlammen bij een verminderde weerstand (ook bij stress).
het is daarom onzedelijk (om het netjes te zeggen) om reclame te maken voor onzinprodukten die de gevolgen van een herpesuitbraak nooit zullen doen tegenhouden.
hooguit kan een arts de gevolgen wat doen verminderen,bestrijden zal echter nooit gaan dan alleen zorgen voor wat gelukkiger te leven en wat gezonder te eten.

de vrije vogel