Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wilcop - 09-06-2011 01:35:13
Computers & Telefonie

Usenext

[quote=mastag schreef op woensdag 8 jun 2011, 23:26]voorwaarde staat zeer duidelijk in av, die heb je niet gelezen en ben je niet nagekomen dan houdt het op en zul je moeten betalen.

alle voorwaarden staanhttp://www.usenext.nl/algemene-voorwaarden/"> hier

1. de klant kan zijn op het sluiten van de overeenkomst gerichte verklaring binnen twee weken zonder opgaaf van redenen in schriftelijke vorm (bijv. e-mail via het supportformulier, brief, fax of online opzegging in de ledenpagina) herroepen. de termijn begint na ontvangst van deze inlichting in schriftelijke vorm, echter niet vóór het sluiten van de overeenkomst en ook niet vóór het nakomen van onze informatieplichten volgens art. 246 § 2 in combinatie met § 1 lid 1, 2 egbgb en § 312e lid 1 zen 1 bgb in combinatie met art. 246 § 3 egbgb. voor het in acht nemen van de herroepingstermijn is de tijdige verzending van de herroeping voldoende. de herroeping dient te worden gericht aan:

aviteo ltd.
theresienstr. 6-8
d-80333 münchen
fax: 0700-873639813*

het was een gratis test versie die ik uiteraard ben aangegaan, en ook binnen de twee weken limit heb opgezegd, de e-mails van opzegging zijn uiteraard in mijn bezit, zo ook het opzegformulier naar avito ltd, nooit antwoord ontvangen...