Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 09-06-2011 20:25:14
Computers & Telefonie

Happy harvest

[quote=strijdlustige schreef op donderdag 9 jun 2011, 15:13][quote=de motormuis schreef op woensdag 8 jun 2011, 17:15]dit is ook al weer een oud onderwerp van okt 2010.
vragensteller zal er wel blij mee zijn dat hij/zij nog eens aandacht krijgt.

het gaat hier niet om aandacht. het gaat hier om wat er allemaal afspeeld bij happy harvest en anderen spellen.en dat het vanaf okt 2010 is,heeft niks met de klacht van nu weer te maken. hier mogen de mensen hun klacht zetten. maat jij hebt geen klacht,maar komt even zeggen dat de vragensteller om aandacht vraagt!!! nee die vraagt niet om aandacht,men vraagt om gerechtigheid. maar dat zal jij wel niet snappen,als ja alles zou lezen,wat men schrijft,dat zou je dat hier zo niet antwoorden. ik heb perongeluk op duim omhoog geklikt,maar het moet duim omlaag zijn,met de beoordeling van jou bericht.
dus dan weet je dat.
groetjes

misschien moet je eens leren lezen, deze topic staat bij discussies, hier mag iemand er iets van vinden, anders moet je het bij vraag en antwoord neerzetten.