Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lietjuh86
lietjuh86 - 10-06-2011 18:34:17
Huishouden & Energie

Oxxio verplicht consument leverings af te nemen wanneer er een slimme meter van oxxio in de woning hangt.

[quote=valerius-2 schreef op vrijdag 10 jun 2011, 17:18]zo ver ik het kan bepalen wordt er dus meterhuur gerekend, het lijk mij onwaarschijnelijk dat een stroom leverancier u kan dwingen om hun meter te gebruiken en hier plaatsingkosten in gaat brengen als u een andere energieleverancier wilt hebben.

klopt, ik vond het ook een sterk verhaal, maar het blijkt toch echt zo te zijn. misschien een maze in de wet gevonden? vandaar ook de plaatsing hier bij kassa. per 1 januari 2012 willen ze dus wel mensen verplichten die in een nieuwe woning komen waar een oxxio meter hangt levering van oxxio af te nemen en ander tegen kosten een andere meter te laten plaatsen. wat ik in een andere reactie ook aangaf is het zo dat ik zo mijn achterdeurtjes heb vanwege mijn werk in de energiewereld.

tja, oxxio is wel wat van plan, maar als we dit kunnen tegen werken. ik doe het van harte.