Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 10-06-2011 23:44:37
Computers & Telefonie

Formateren

Jammer dat dat niets heeft opgeleverd. heb je de tip van gsm al geprobeerd testdisk voor windows (de rode tekst aanklikken). kijk anders ook nog even bij het topic (februari dit jaar) over "externe schijf gevallen" (in zoekvakje bovenaan intikken) daar wordt o.a. het programma recuva genoemd. of in de gebruiksaanwijzing kijken of er iets over vermeld wordt, dan wel op internet kijken of er een forum is m.b.t. je externe schijf en het probleem daar voorleggen.
misschien systeemherstel proberen naar een datum van toen het nog goed werkte, als dat er nog is?
als je xp hebt zou je ook nog kunnen kijken op de site pcstress, voor het programmaatje cleanup and repair. als je een programma voor de externe schijf hebt moeten installeren dan dat op de juiste manier de-installeren en de schijf opnieuw installeren?

vr.gr.