Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 11-06-2011 02:52:26
Computers & Telefonie

Ziggo

Het probleem is niet alleen bij ziggo. ze doen allemaal hetzelfde.namelijk het inhuren van callcentra en incassofirma's . en je kunt ze wezenloos bellen/mailen of brieven sturen niets helpt. en webvogel gijs geloof me webcare lost het ook niet op.

het probleem is eigenlijk heel simpel. als je een jouw ogen een incasso laat terugboeken omdat ze niet handelen naar ellenlange uitleg heb je een interne code te pakken en dan mag het callcentra je niet helpen anders aan de lijn houden voor eigen inkomen..eerst betalen met deurwaarderdreiging .en tegelijkertijd gaat je tv op zwart,kun je niet meer internetten en via kabel bellen.

en het maakt helemaal niet uit hoe terecht de klacht ook is. heb een vrouw van 70 meegemaakt en nog nooit een rekening te laat betaald totdat ze ziggo koos en het geleverde niet klopte met het bestelde. 2 jaar callcentra en incassobedrijven later met aangifte en gratis rechtshulp is wat absoluut niet kon ineens mogelijk geworden met excuses en schadevergoeding. echter ze moest een mobiel kopen nog te kunnen bellen. acteraf bleek dat ze een a4 code had .ernstige wanbetaler .hoe en waarom niemand weet het.deze mevrouw was allang blij dat het opgelost is.

het gekke is dat internetadressen van de bedenkers van ziggo nergens te vinden zijn voor het publiek. de bestuurders,de managers,hun juristen,ondersteunend personeel zijn niet te bereiken. duidt op desinteresse en minachting.lang leve uitbesteding en excuses voor die enkele gast die advocaten inschakeld.

nog erger is dat klagen niet helpt. stel voor clusterbommen opnieuw toe te staan.