Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

besseldekker
besseldekker - 15-06-2011 17:40:57
Vrije tijd & Tuin

Staatsloterij

Er hoeft toch helemaal geen kwestie van manipulatie te zijn? de staatsloterij is een inkomstenbron voor de staat der nederlanden, zoals iedereen toch wel weet. dat betekent dus dat er meer aan loten betaald wordt dan er aan prijzengeld wordt uitgekeerd; véél meer in werkelijkheid. uw kans om te winnen is aanwezig, maar valt in het niet bij uw kans om te verliezen. de meeste, leerzame, verhalen hier onderstrepen dat nog eens.

als u wilt meeloten, dan kunt u dat mijns inziens het beste als een hobby zien. en hobby's kosten nu eenmaal geld; u krijgt er de spanning voor terug, en soms nog enkele euro's ook. staar u niet blind op de winstkans, die verwaarloosbaar klein is. het is al zo vaak gezegd: de kans om bij het oversteken onder een auto te komen, of bij het wandelen een dakpan op het hoofd te krijgen, is ook erg klein... en daar maakt niemand zich erg druk om.

de meeste mensen zullen in de meeste gevallen gewoon geld verliezen. alleen heel weinig winnaars profiteren; en de staat. dat is onvermijdelijk.