Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

petermans
petermans - 15-06-2011 23:59:46
Auto & Vervoer

Tomtom start niet meer na update. weggooien?

Bedankt voor alle adviezen, maar ik heb ook al eerst een maand lang heel veel tijd en moeite besteed aan het trachten te doen herleven van mijn tomtom go.

uiteraard had ik ook wel een backup om terug te zetten, maar dat hielp ook niet. andere en verschillende sd kaarten ook uitgeprobeerd. nada!

allemaal tevergeefse moeite geweest. de tomtom start op tot en met het roffeltje en de rode tomtom handjes (het tomtom logo) in beeld komen en bevriest dan. uitzetten kan dan alleen nog d.m.v. de resetknop door die onderaan het apparaat met een paperclip o.i.d. in te drukken. ook reset van > 15 seconden geeft geen verbetering.

repareren bij tomtom kost (volgens een vooraf ontvangen) prijsopgave euro 105,00.

daar heb je al een nieuwe navigatie voor tegenwoordig, dus daar begin ik w.s. niet meer aan. en ik heb nog steeds het frustrerende idee, dat het alleen een corrupt bitje is in de software, dat is ontstaan door de laatste update d.m.v. tomtom home.

daarom had ik ook meer verwacht van tomtom dan alleen de standaard adviezen, die hier ook passeren, maar die het probleem niet oplossen. een (desgevraagde) 50% tegemoetkoming in de reparatiekosten had ik al als een ruimhartige coulance ervaren, maar tomtom klantenservice doet er niets af, niet van de herstelkosten. behalve 20% korting bij aankoop van een nieuwe tomtom (en niet op hun eigen refurbished apparaten). jammer dan!

dus weggooien is dan het enige wat overblijft eigenlijk. en dat is erg zuur, gezien het geld wat ik voor deze tomtom go betaald heb: bijna 500 euro.