Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

petermans
petermans - 16-06-2011 02:08:56
Auto & Vervoer

Tomtom start niet meer na update. weggooien?

Ja inderdaad, enkele jaren geleden bij aankoop dus al een flink bedrag voor betaald en nu kan je 'm weg gooien of toch laten repareren en daarvoor dan ook weer flink betalen.

ik wilde nu ook wel heel graag weten van tomtom waar de reparatie uit zou moeten bestaan, maar daar krijg je volgens de tomtom klantenservice nooit een specificatie van en desgevraagd ook geen verdere omschrijving van welke vervangingen of ingrepen er dan wel nodig zijn of hoeveel arbeidsloon er is inbegrepen.

alleen een vooraf te betalen reparatie bedrag wordt er genoemd. in mijn ogen is dit ook niet echt een transparante en prettige manier van zaken doen. maar je hebt verder geen keuze: betalen of niet gerepareerd retour ontvangen om 'm dan weg te gooien.