Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 16-06-2011 09:40:02
Vrije tijd & Tuin

Staatsloterij

Dag anna,

je speelt nog niet lang mee. beter is om helemaal niet mee te spelen. gewoon het geld dat je nu aan de loterij uitgeeft, sparen. dan heb je altijd prijs en éénmaal in de zoveel tijd een grote prijs. dat moment kun je zelf bepalen.

sta liever met de beide benen op de grond dan hoog te vliegen op een denkbeeldige grote prijs die je, naar alle waarschijnlijkheid én statistisch gezien, toch nooit wint. zo lang leeft en mens niet.

zo speel ik, met uitzondering van één moment van verstandsverbijstering waar ik met eigen geld weer uitkwam, m'n hele leven (bijna 70 jaar) niet in de staatsloterij. van de "winst" hebben we 22 jaar geleden een aardig geschakeld huis met 4 verdiepingen kunnen bouwen op een mooi punt. daar kunnen we tot ons levenseinde blijven wonen.

hardware error man.