Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 16-06-2011 10:12:16
Vrije tijd & Tuin

Staatsloterij

[quote=hrdwerrorman schreef op donderdag 16 jun 2011, 09:40]dag anna,


zo speel ik, met uitzondering van één moment van verstandsverbijstering waar ik met eigen geld weer uitkwam, m'n hele leven (bijna 70 jaar) niet in de staatsloterij. van de "winst" hebben we 22 jaar geleden een aardig geschakeld huis met 4 verdiepingen kunnen bouwen op een mooi punt. daar kunnen we tot ons levenseinde blijven wonen.

hardware error man.
dus, als ik het goed begrijp heb je in 27 jaar, van je 20st tot je 47st (bijna 70=69-22) je kasteel gebouwd voor €13(jackpot was er niet) x 12(maanden, extra loten waren er nog niet) x 27(jaar)= €4212.-? prima dat je iemand wil demotiveren om te genieten van een droom, maar droom dan zelf ook niet. of was het een software eror, man?