Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 16-06-2011 12:26:24
Vrije tijd & Tuin

Staatsloterij

[quote=hrdwerrorman schreef op donderdag 16 jun 2011, 11:35]@ mosterd(dijon?)pot en engelandvaarder:

waar schreef ik dat ik dat ene moment van verstandsverbijstering één lot kocht?
rekenen kan ik zelf ook wel, anders was ik niet zo ver gekomen. aan aannames heb je niets. dagdromen en hoogvliegen ook niet. met de beide benen op de grond bevalt mij het beste.

maar van mij mogen jullie verder dromen en hoogvliegen. maakt mij niet uit. gaf alleen als nuchtere tukker een tip aan anna!

h.
hoe kom je erbij dat ik refereer naar dat lot of loten die je wel kocht? in mijn berekening had ik dat zelfs buiten beschouwing gelaten, anders was het bedrag nog lager geweest. maar al had je een straat gekocht in die jaren, dan nog had je voor dat huis niet verder gekomen dan de prijs van de grond met een schuurtje er op. zelf begin je met aan te nemen dat een ander een huis kan overhouden in een aantal jaren door niet mee te spelen. als je iemand wil motiveren of demotiveren is dat prima, maar doe het dan met waarheid en niet met een fantasie verhaal, waarmee je aangeeft zelf geen hoogvlieger te zijn en ook niet met twee benen op de grond te staan, een zwever dus.
er is niets mis met dagdromen, daaruit ontstaat rust en er zijn veel creatieve oplossingen voor zaken bedacht tijdens dagdromen: dus aan dagdromen is niets verkeerd. kom met feiten en wellicht kan je me overtuigen. overigens reageer ik hierna niet meer in deze discussie, want we vallen in herhalingen. anna zal nog steeds niets helder hebben, maar de pr mensen van de staatsloterij kunnen gaan werken aan een betere beeldvorming en een aantal mensen heeft al weer plezier beleefd in het reageren of juist in de reacties. goed weekeinde allen, nog maar één nachtje slapen en een paar uurtjes werken, als je niet van je pensioen zit te genieten.