Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

luky1951
luky1951 - 16-06-2011 13:47:23
Auto & Vervoer

Tomtom start niet meer na update. weggooien?

Voor de goede orde, de meeste mensen weten vaak te weinig van pc's en andere ic gelieerde systemen af, dat het soms bedroevend is, voor veel helpdeskmederwerkers geld vaak rtfm, veel systemen zijn nu eenmaal gecompliceerd en ontworpen door ingenieurs. maar dat even terzijde.
ik zit al meer dan 45 jaar in de automatisering, wat je er eerst in moet stampen is : back-uppen, back-uppen, vroeger moest je zelfstandig een back-up maken, doe dat het liefst iedere 5 min als iedere 15 min, bij wijze van spreken, nu kan je office instellen voor auto back-up, wat veel mensen vaak niet weten.
als ik problemen heb met mijn tomtom(720) dan zet ik hem uit, haal het back-up kaartje er even uit, doe deze er weer in, en zet hem weer aan, helpt dat niet, haal het back-up kaartje er weer even uit(als hij uit is) gebruik de reset knop en doe het kaartje er weer in, en zet hem aan, er kunnen dan alleen wat instelling vervallen zijn. maar meestal doet hij het weer!