Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
heinokaal - 16-06-2011 15:14:49
Vrije tijd & Tuin

Staatsloterij

Wat mij opvalt in deze discussie is dat er niemand zegt dat als nu eens niemand meer een staatslot koopt en hun automatische lot afzegt, dan pas luisteren de mensen bij de staatsloterij naar ons mensen. ik heb ooit eens een brief naar hun gestuurd met de vraag waarom zo'n waanzinnig hoge jackpot, het antwoord was simpel, de mensen willen een worst voor gehouden worden en er word op de hebzucht gerekend van de mensen.
wat betreft de software; ik kan die zo schrijven dat er op de juiste nummers een prijs komt te staan, dat is niet zo moeilijk en ik ben niet eens een gehaaide programmeur, hoe dacht u dat er anders een hoge jackpot is te creƫren..?
mensen denk na, niemand meer loten kopen, net als de benzine prijs, 1 week niet meer tanken of rijden...!!!!!
als jullie eens wisten hoe machtig wij allen samen zijn, maar de meeste mensen hebben niets over voor een ander en zitten liever te slapen dan iets te doen....
welterusten meneer de president..., het lied van boudewijn de groot, die had het door....