Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gw
gwoutersen - 17-06-2011 17:50:34
Vrije tijd & Tuin

Ziggo

In 1952 keek ik voor het eerst tv met 1 net en dat was nog zwart/wit.
later kwam er een 2e net bij en moest ik er een kastje bij kopen en een extra harkantenne en nog weer later kwam er de extra rem eiland zender bij. en blij dat we allemaal waren. we probeerde zelf alles om via veel ruis belgie te ontvangen. gek he, toen hoorde je niemand klagen. later kreeg je de kleuren tv voor 3000,00 gulden waar de meest mensen 'n paar jaar alles voor moesten ontzeggen.

nu heb je platte tv's met een digitaal hd beeld waar je je vingers bij af kan likken. een nieuwe tv kost in verhouding met vroeger geen drol. ja natuurlijk, dat kastje kost misschien wel netzoveel als een paar pakjes shag, sigaretten of een klein tankje benzine voor in je auto, maar klagers zal je toch wel blijven houden. geef je vadertje voor vaderdag zo'n kastje en jij ben blij omdat je vader en moeder weer blij is. ik ben ziggoklant heb er geen aandelen van, hoef allang het dak niet meer op om een antenne te richten of een extra hark te plaatsen of te vernieuwen. in verhouding met de vroegere kwaliteit genieten wij enorm. het enige grootste min punt is die vervelende rot reklame die bij de reklamezenders zeker al 20% van de tijd op de meest ongewenste tijden inbreuk doet.